Title Header


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Get Adobe Flash player

1"Хай буде дитинство щасливим моє і усіх дітей світу"

Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року.

Перший Міжнародний день захисту дітей був проведений в 1950 році. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своєї діяльності.

В Україні День захисту дітей встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 і відзначається щорічно, також 1 червня.

Діти — це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти — наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє. Саме від нас залежить, як складуться їхні долі. Адже те, що ми вкладаємо в дитину з перших днів життя — любов, справедливість, повагу, милосердя, чесність — повертається до нас сторицею.

         2   3

4   5

6   7

8   9

10   11

12   13

14   15

16   17

Дошкільний навчальний заклад №12 м.Рівне.