Title Header


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Get Adobe Flash player

1«Зимі з Весною помиритись і нам ніколи не сваритись!»

Знайомлячи вихованців з різноманітними народними святами, звичаями та традиціями святкування, ми залучаємо дітей до народознавства, формуємо у них національну свідомість, гордість за свою приналежність до такої нації, як українці, повагу до народних традицій.

Сьогодні у нас свято Стрітення. В народі його вважають святом зустрічі Зими з Весною. У лютому, кажуть, що зима йде на мороз, а сонце на літо. І малий, і дорослий знає, що у Стрітення Зима з Весною зустрічаються, щоби позмагатись хто з них до кінця місяця господарювати буде. Вихованці старших груп № 7 і 8 долучились до цього змагання. Діти вправлялись у різних естафетах, іграх, пригадували народні прислів'я та приказки ... перемога була за Весною.

Свято відбулося. Воно подарувало гарний настій, задоволення діткам.

4   5

6   7

        2-                  3-

 

Відео

 

v1    Відкрити...

v2    Відкрити...

v3    Відкрити...

Дошкільний навчальний заклад №12 м.Рівне.