Title Header


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Get Adobe Flash player

1Зиму проводжаємо, Весну зустрічаємо

Вже стало традицією проведення свята Стрітення в ЗДО №12. Інструктор з фізичної культури Віта Войдюк разом з музичним керівником Тетяною Бєловою та вихователями старших груп (№ (9, 10, 1) підготували та провели з дітками музично – спортивну розвагу «Зиму проводжаємо, Весну зустрічаємо».

У народному українському побуті це свято здавна символізує зустріч зими з весною. Кажуть, що «у цей день зима весну зустрічає, заморозити її хоче та лише сама від цього хотіння страждає». Ведуча свята розповіла про те, як з давніх давен люди вірили, що на Стрітення, обов’язково, має «змагатися зима з весною». В цей день вони зустрічаються, і хто переможе – тому до кінця місяця і господарювати, розповіла дітям також про свічечки, які називали «громничними», якщо цю свічечку запалити потім під час грози, вони оберігали людей від грому та блискавки. Інструктор з фізичної культури Віта Войдюк організовувала з дітьми ігри-розваги, під час яких діти демонстрували свою спритність, винахідливість. По завершенню свята, під час прогулянки, діти на майданчиках ще раз проспівали веснянки, закликаючи весну.

Ось так, у дружньому колі, з гарним настроєм, позитивними емоціями, чарівними посмішками діти ЗДО №12 весело провели Зимоньку та зустріли Весну – красну. Зима – чарівниця віддала чарівні ключі Весні для її царювання і тепла на землі.

2   3

4   5

6   7

8   9

       10-                  11-

       12-                  13-

Дошкільний навчальний заклад №12 м.Рівне.