Title Header


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris.Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Get Adobe Flash player

 

01Фестиваль шашок - «64»

26 березня команда вихованців нашого ЗДО в складі Даши ПАНАСЮК ( група №5). Максима ПЕТЛЬОВАНОГО та Данила НІКІТЧУКА ( група №6) достойно представили заклад у шашковому турнірі серед дошкільних закладів м. Рівне.

Детальніше: 27.03.2024  Фестиваль  шашок - «64»

01«Чарівний світ українського мистецтва»

Наші вихованці є  активними учасниками різних конкурсів. Нагороди вже отримані. І ми раді поділитися успіхами.

Завершився ІІ Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості, присвячений пам'яті Марії Примаченко "Чарівний світ українського мистецтва". Команда "Алаба" запросила юних українців поділитися власними інтерпретаціями сюжетів та мистецького стилю видатної української художниці.

Детальніше: 26.03.2024 «Чарівний світ українського мистецтва»

01«Мій дивовижний ліс»

І знову приємно отримувати нагороди. Адже Освітній портал «Алаба», за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал» ТМ оголосив результати I Всеукраїнського конкурсу малюнку-розмальовки «Мій дивовижний ліс». Конкурс малюнку-розмальовки – це конкурс нового формату, який вперше започатковано та проводиться освітнім порталом "Алаба".

Детальніше: 22.03.2024  «Мій дивовижний ліс»

01Розквіт нації

Щиро вітаємо наших сонечок, перлиночок молодшої групи №3 «Квіточка»   - Ступницького Андрія, Кулик Анну та вихователя Валентину КУЗЬМИЧ з перемогою у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Розквіт нації» в номінації «Художнє читання» . Підбито підсумки - ДРУГА ПРЕМІЯ. Диплом вже дістався зірочок.

Детальніше: 08.03.2024 Розквіт нації

01ІІІ Міжнародне заняття доброти

про гуманне й відповідальне ставлення до тварин

Зважаючи на складні часи для нашої країни та виклики, які поставила перед українцями війна, ми вважаємо, що зараз нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, підтримка та позитивні емоції. Всі ці емоції може подарувати нашим дітям вже знайоме та очікуване багатьма Заняття доброти, присвячене тваринам.

Детальніше: 03.03.2024  ІІІ Міжнародне заняття доброти 

01«Битва жанрів»

Наші вихованці і педагоги є активними учасниками різноманітних конкурсів. І знову раді вітати з ПЕРЕМОГОЮ. На цей раз , вихованців старшої групи № 5 «Сонечко» та музичного керівника Татяну БЄЛОВУ.

Творча Агенція «UaFes» проводить дистанційні конкурси різноманітної тематики та жанрів. Ми взяли участь у Сьомому Всеукраїнському двотуровому дистанційному багатожанровому конкурсі "БИТВА ЖАНРІВ».   

Детальніше: 03.02.2024 «Битва жанрів»

01Музично – літературний вечір

«Мова – то серце народу: гине мова – гине народ»

Щороку 21 лютого в усьому світі відзначають Міжнародний день рідної мови. Мова об’єднує, робить нас народом і має сакральне значення для кожної нації.  Рідна мова – це та, яку ми чуємо, якою володіємо з дитинства, мова тихих матусиних колискових і захопливих бабусиних розповідей, цікавих дитячих ігор. Це та мова, якою ми вимовляємо перші, найголовніші в житті слова. Для кожної людини на планеті її рідна мова – єдина і неповторна.

Детальніше: 21.02.2024 Музично – літературний вечір  «Мова – то серце народу: гине мова – гине народ»

01«Квітуча палітра»

І знову приємна НОВИНА - Освітній портал «Алаба», за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал» ТМ оголосив результати І Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості, присвяченого пам'яті Катерини Білокур "Квітуча палітра".

Роботи оцінювались за номінаціями: Малюнок. Декоративно-прикладне мистецтво. Сучасне мистецтво. Фотографія.

У підсумках конкурсу було визначено переможців - ГРАН-ПРІ, І, ІІ та ІІІ місце в кожній з вікових категорій.

Детальніше: 30.01.24 «Квітуча палітра»

01«РІЗДВЯНА УКРАЇНА»

І знову приємно отримувати нагороди. Черговий раз раді вітати наших вихованців з ПЕРЕМОГОЮ. На цей раз вихованці молодшої групи № 3 «Квіточка» під керівництвом досвідченого педагога Валентини КУЗЬМИЧ стали ЛАУРЕАТАМИ І ПРЕМІЇ ІIІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДВОТУРОВОГО ФЕСТИВАЛЮ - КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ "РІЗДВЯНА УКРАЇНА" у номінації - Театральний жанр (Різдвяні віншування), вікова категорія «Малюки» - 3 – 6 років.

Детальніше: 29.01.24 «РІЗДВЯНА УКРАЇНА»

01«Мій домашній улюбленець»

Наші вихованці є  активними учасниками різних конкурсів. І цього разу не залишились осторонь, і стали ПЕРЕМОЖЦЯМИ. Нагороди вже отримані. І ми раді поділитися успіхами.

     Завершився ІІ Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин "Мій домашній улюбленець". Всесвітній день домашніх тварин відзначається щорічно 30 листопада. Саме тому, освітній портал Алаба за підтримки ТОВ "Освітній Портал" ТМ організував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин "Мій домашній улюбленець".

Детальніше: 18.01.24   «Мій домашній улюбленець»

01Новорічні ранки в «Ластівці»

 Новий рік – найулюбленіше свято дітвори. Напередодні свята всіх завжди охоплює дивне відчуття, що неодмінно має статися щось радісне та чарівне. Адже Новий рік – це наче казка для всіх.

Красуня-ялинка,  прикрашена кульками та гірляндами, подарунки, святковий настрій, і, звичайно ж, новорічне чарівництво – все це з захопленням та гарним настроєм зустрічали вихованці ЗДО №12 «Ластівка». Новорічна ялинка принесла дошкільнятам чудові сюрпризи, на які вони з нетерпінням чекали.

Детальніше: 30.12.23  Новорічні ранки в «Ластівці»

01«Квітуча фантазія»

У Рівному підбили підсумки IV Міжнародного конкурсу образотворчого мистецтва «Квітуча фантазія», який присвячений українській художниці Катерині Білокур.

Захід пройшов 18 грудня у Рівненському обласному краєзнавчому музеї.

У виставці - конкурсу представили роботи кращих конкурсантів (дитячої та юнацької аудиторії) з усіх куточків України та з-за її меж.

Детальніше: 29.12.23  «Квітуча фантазія»

01«Патріотична Палітра»

У складний час кожному з нас не легко. Постійні хвилювання, турбота, стрес. Але творчість завжди допомагала відволіктись.

Творча Агенція "UaFest" запустила платформу творчих робіт, де можна своїм талантом виразити підтримку нашим українським воїнам, усім тим, хто бореться за нашу Неньку Україну.

Детальніше: 03.12.23 «Патріотична Палітра»

Дошкільний навчальний заклад №12 м.Рівне.